Sid Meier: Siz İstedikçe Civilization Devam Edecek

Civilization V genel olarak, beğenilen bir oyun olmuştu.
15.07.2011 09:23 Samet Konuksal


     Strateji oyunlarının önemli serilerinden Civilization'un yaratıcısı Sid Meier, IGN'de hayranlarına bazı açıklamalarda bulundu. Son oyunu Civilization V ile yine başarılı işlere imza atan Meier, serinin devamı hakkında konuştu.
 
     Sid Meier, "Civilization, PC oyunculuğunun ana serilerinden birisi oldu. Serinin hayranları istedikçe yeni Civilization'lar gelmeye devam edecek." açıklamasını yaptı. Meier, "Ulaşabileceğimiz seçenekleri engellemiyoruz. Şuan mobil, PC, konsol platformlarının yanı sıra Facebook'da da bir oyunumuz bulunuyor." dedi.
 
     Meier sözlerine, "PC ve konsollar adına geniş bir proje yelpazemiz bulunuyor. Firaxis'deki yetenekli çalışanlarla birlikte bu platformlara yeni, güzel projelerimizle gelmeye devam edeceğiz." şeklinde devam etti.
 
     Bu arada, serinin en yeni oyunu Civilization World'de açık beta aşamasına geçildi. Eğer hâla denemediyseniz Facebook'a uğradığınızda bir göz atmayı unutmayın!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Civilization 5 Platformlar: PC Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 41.1 Güncellemesi Yayınlandı! Yeni Oyun Modu, İş Birliği ve Daha Fazlası! 09 Nisan Dünya Çapında 1 Milyar İndirmeyi Aşan eFootball™ Bu Dönüm Noktasını Sürprizlerle Kutluyor! 09 Nisan Unknown Worlds, Subnauticayi Ücretsiz Oynama ve %75 İndirimle Alma Şansı Sunuyor 03 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS, 1 Nisan Şakası Modu “Dekor Avı”nı Sunar! 01 Nisan Krafton, PUBG: Battleground'un 2026 Yol Haritasını Açıkladı 25 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler