MGS5: Ground Zeroes'da Sınır Tanımayan Düşman

24.06.2014 10:33 Tunahan Başol


     Şu sıralar oyunların pek çoğunda sıkça gördüğümüz grafik hataları için dün sizlerle UFC'ye ait ilginç bir video paylaşmıştık. Bugün ise bu videolara Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes tarafından bir yenisi daha eklendi.
 
     Aşağıdan görebileceğiniz videoda oynayan kişi, kuleye çıkan ilk düşmanı öldürse de, ikinci düşman, korktuğundan mı bilinmez, bir grafik hatası sonucu havaya tırmanmaya başlıyor. Ancak bir süre sonra yere düşen düşmanımız, Big Boss'un gazabından kurtulamıyor. Ortaya da bu video çıkıyor. İyi seyiler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Ground Zeroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 18 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
BSC Misafiri 24.6.2014 11:28:34

Olur öyle şeyler

BSC Misafiri 24.6.2014 11:28:44

"Big Boss" olarak hitap etmeniz yanlış . oyunda geçen zaman diliminde daha The Boss'u öldürmediği için hala snake adı ile anılıyor .

n0.pRobLem 24.6.2014 11:58:37

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri "Big Boss" olarak hitap etmeniz yanlış . oyunda geçen zaman diliminde daha The Boss'u öldürmediği için hala snake adı ile anılıyor .
Big Boss olarak hitap etmemiz son derece doğru. MGS 3: Snake Eater, 1960'larda, Ground Zeroes, 70'lerde geçiyor ;) Talha Aynacı

konuşantahta 24.6.2014 12:16:51

hocam senin haberlerinde paylaştığın video linki forumdan girince kırık gözüküyor.

DubSteq 24.6.2014 13:03:11

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri "Big Boss" olarak hitap etmeniz yanlış . oyunda geçen zaman diliminde daha The Boss'u öldürmediği için hala snake adı ile anılıyor .
The Boss 1964'de öldüğüne göre ve ground zeroes de 1970-72 arası geçtiğine göre The Big Boss demek normal. Beni heyecanlandıran Big Boss'un klonlandığını gösterecekler mi? Solid Snake'nin doğuşunu görebilecekmiyiz? Çünkü Solid Snake 1972 doğumlu olarak geçiyor. Phatom Pain tanıtım videosunu gördüğümde Big Boss'un yüzüne sürdüğü küllerin kendi klonlarından birinin külü olduğunu da düşünmedim değil.

mehmedaltair 24.6.2014 14:01:10

olabilir her oyunda böyle şeyler

Lod0ss 24.6.2014 14:01:20

Yaradana sığınmaya gidiyor :))

winxperror 24.6.2014 14:24:38

GTAV'de hatalar çok azdı. Ama keşke oyunu yapıp hataları düzenlemeye başlamadan önce hatalı , buglu sürümü kaydetselerdi de oyun içinde ek paket olarak sunsalardı. Çok eğlenceli olurdu. Online zaten çok eğlenceli.Bir de hatalar olunca coşardık.

Rapsody_izmir 24.6.2014 16:48:26

quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

"Big Boss" olarak hitap etmeniz yanlış . oyunda geçen zaman diliminde daha The Boss'u öldürmediği için hala snake adı ile anılıyor .

The Boss 1964'de öldüğüne göre ve ground zeroes de 1970-72 arası geçtiğine göre The Big Boss demek normal.
Beni heyecanlandıran Big Boss'un klonlandığını gösterecekler mi? Solid Snake'nin doğuşunu görebilecekmiyiz? Çünkü Solid Snake 1972 doğumlu olarak geçiyor. Phatom Pain tanıtım videosunu gördüğümde Big Boss'un yüzüne sürdüğü küllerin kendi klonlarından birinin külü olduğunu da düşünmedim değil.
72 Doğumluysa bu kim . Bu Boss ise Snake nerede . Snake ise Boss babası mı. Aşk-ı Gear gibi oldu

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingmakers Dört Oyunculu Co-op Moduna Sahip Olacak 22 Mart Industria 2'den Yepyeni Fragman Hikayeye Odaklanıyor 22 Mart Dinozor Temalı Hayatta Kalma Oyunu Deathground'dan Yeni Fragman 22 Mart Mount & Blade II: Bannerlord Yeni Eklenti Paketi War Sails ile Savaşı Açık Denizlere Taşıyor! 22 Mart Xbox Birinci Taraf Oyunu South of Midnight Geliştirmesi Tamamlandı 21 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler