Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi

18.09.2024 22:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Colossal Order stüdyosunun üstlendiği şehir kurma simülasyonu oyunu Cities Skylines 2 için bir süredir geliştirme aşamasında bulunan ek paket yine ertelendi. Stüdyo tarafından yayınlanan bir blog yazısında iki Creator Pack'in (Modern Architecture ve Urban Promenades) ve Bridges & Ports genişleme paketinin çıkışının ertelendiği belirtildi.
 
Cities Skylines 2 için zorlu süreç devam ediyor
 
 
 
Blog yazısına bakacak olursak, birçok yeni özelliğin tam olarak oturmadığını ve kullanıcılara en iyi deneyimi sunmak için bir süre daha ertelemek durumunda kaldıkları vurgulanıyor. Burada dekorasyon güncellemesi, ekonomi güncellemeleri ve çok daha fazlası bizlere sunulmak isteniyor. Ortaya çıkan belgelere göre geliştirici ekip odak noktalarını bölmemek için Creator Pack'lerin çıkış tarihini 2024'ün 4. çeyreğine alıyor.
 
Cities Skylines 2 yayıncısı Paradox Interactive zorlu süreç yaşamaya devam ediyor. Nisan ayında oyunun ilk DLC'sini satın alan müşterilere para iadesi yapmak durumunda kalan ekipler, tatmin edici bir içerik ne yazık ki çıkaramamış ve aceleye gelen bir DLC'nin olduğu vurgulanmıştı. Bu DLC çıkarıldıktan sonra temel oyuna ücretsiz bir şekilde ekleneceği aktarıldı.
 
Geldiğimiz noktada gelecekteki ücretli DLC'ler ve oyunun konsol sürümü ertelenmiş durumda. Öte yandan Haziran ayında Paradox, yaşam simülasyonu oyunu Life by You'nun iptal edilmesinin ardından Tectonic stüdyosunu da kapatmayı planladığını duyurdu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 1 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 3 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 4 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 4 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler