Capcom, Kazançların Düşmesine Rağmen İşlerin Yolunda Olduğunu Açıkladı

29.07.2024 14:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Önemli oyun serileri ile karşımıza çıkan geliştirici ekip Capcom için işler yolunda görünüyor. Açıklanan detaylara göre Monster Hunter yayıncısı 30 Haziran 2024'te sona eren 3 aylık mali döneme ilişkin raporunu yayınladı ve net satışların %32,5, faaliyet gelirinin ise %46,4 düşmesine rağmen işlerin yolunda olduğunu bildirdi.
 
Capcom yeni oyunlarını yayınlamaya hazırlanıyor
 
 
 
Şirket, bir önceki yıla göre düşüşün geçtiğimiz Haziran ayında piyasaya sürülen Street Fighter 6'ya bağlı olduğunu aktardı. Aynı zamanda Mart 2025'te sona erecek olan mali yıl içerisinde birçok projenin yayınlanacağını belirtti.
 
Şu anda Capcom, Dead Rising Deluxe Remaster üzerinde çalışıyor ve oyunun Eylül ayında piyasaya sürüleceğini doğruluyor. Bunun yanı sıra Monster Hunter serisinin en yeni oyunu Monster Hunter Wilds'ın da 2025 yılı içerisinde çıkış yapması bekleniyor.
 
Capcom'un en son büyük oyunu bildiğiniz üzere açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 oldu. Mart ayındaki çıkışından bu yana oyunun 3 milyon adet sattığı bildirildi ve Dragon's Dogma serisinin toplam satışlarını 12 milyonun üzerine çıkardı. Dragon's Dogma 2, Capcom'un ilk 70$'lık oyunu olarak dikkat çekti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler