Killer Instinct: Definitive Edition Duyuruldu

14.07.2016 08:01 Gazali Çetinkaya

   Microsoft, YouTube kanalı üzerinden paylaştığı video ile Killer Instinct: Definitive Edition'ı duyurdu.
 
 
 
   İlk 3 sezonu içerisinde barındıracak Killer Instinct: Definitive Edition 39.99 dolar fiyatıyla 20 Eylül tarihinde çıkış yapacak. 
 
   İçerisinde ise; tüm 26 Killer Instinct karakterleri, Hisako ve ARIA gibi orijinal dövüşçüler, Halo'dan Arbiter, Battletoads'tan Rash ve Gears of War'dan General RAAM gibi özel konuklar bulunduracak. 
 
   Bunların dışında Killer Instinct: Definitive Edition'da grafiksel gelişmeler ile birlikte tüm 20 mekan, Killer Instinct Classic 1 & 2, daha önce görmediğimiz sanatsal tasarımlar, kamera arkası görüntüleri, orijinal soundtrack CD'si ve özel “Gold Gargos” karakter skin'i gibi birçok içerik barındıracak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killer Instinct Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Double Helix Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler