Kelt Mitolojisini Konu Alan Drova: Forsaken Kin Duyuruldu

04.09.2024 13:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Deck13 Spotlight ve geliştiriciliğini Just2D ekibinin üstlendiği kelt mitolojisinden esinlenen piksel grafiklere dayalı aksiyon rol yapma oyunu Drova: Forsaken Kin resmi olarak duyuruldu. Duyurulmasıyla beraber oyunun çıkış tarihi açıklandı ve 15 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüleceği aktarılabiliyor.
 
Drova: Forsaken Kin piksel grafiklere sahip
 
 
 
Drova: Forsaken Kin, türün acımasız klasiklerinden ilham alıyor ve aynı zamanda Kelt mitolojisinin mistik cazibesini bizlere sunmayı hedefliyor. Aksiyon ve rol yapma deneyimiyle ön plana çıkmaya hazırlanan oyunda izometrik bir kamera bakış açısı yer alıyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda seçimlerimiz ve eylemlerimiz hem kendimizi hem de çevreyi şekillendiriyor. Dolayısıyla yapacağımız seçimlerin oldukça önemli olduğunu vurgulayabiliyoruz.
 
Oyunun arka plan hikayesine bir bakış atacak olursak, öncelikle geçmişteki bir imparatorluğun gücünün keşfedildiği bir ortamda kendimizi bulabiliyoruz. Burada doğayı yöneten ruhlar ve onları ele geçirmek isteyen bir grup düşman bulunuyor. Karakterinizle beraber farklı silahlara hükmedebileceğiniz yapımda bir yandan hayatta kalmaya çalışırken, diğer yandan ise etrafı keşfedebiliyorsunuz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 5 Saat önce VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 5 Saat önce Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 6 Saat önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 7 Saat önce Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler