Bayonetta, Games on Demand Yolunda

Bayonetta, ayrıca seksi yönüyle de oyuncuların dikkatini çekiyor.
16.02.2011 01:57 Levent Polater

 
 
    Sega, Platinum'un bu nesle kazandırdığı en iyi yapımlardan biri olan Bayonetta'nın Xbox 360'ın dijital download servisi olan Games on Demand'daki yerini ileriki günlerde alacağını bildirdi.
 
    Oyunun ismini taşıyan dişi bir karakterin baş rolde olduğu Bayonetta, Devil May Cry yaratıcısı Hideki Kamiya tarafından yapılınca ortaya DMC'ye benzer ama kendine özgü bir oyun çıkıvermişti. Bu yapımı zamanında kaçıran Xbox 360 sahipleri şimdi Games on Demand servisinden yararlanabilirler.
 
    Sega, Bayonetta'nın 22 Şubat'ta indirilebileceğini belirtirken bir diğer Sega yapımı olan Alien vs. Predator'ın ise şu anda servisteki yerini aldığını açıkladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler