Epic Games İki Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor: 382 TL Değerinde

19.07.2024 17:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyun ve oyunları sunan Epic Games yeni oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Şirket bu hafta oyunculara simülasyon yönetim oyunu Arcade Paradise'ı ve bağımsız korku macera oyunu Maid of Sker'i tamamen bedava sunuyor. Oyunları 25 Temmuz Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'e kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Arcade Paradise
 
 
 
90'lardan ilham alan retro arcade macerası Arcade Paradise'ta Ashley olarak oynuyorsun ve yakın zamanda aile çamaşırhanesinin anahtarları sana verildi. Hayatını idame ettirmek için eski püskü kıyafetleri yıkamak yerine çamaşırhaneyi eksiksiz bir arcade salonuna çevirmeye karar veriyorsun. Buranın yönetimi tamamen sana ait.
 
- Epic Games sayfası
 
Maid of Sker 
 
 
 
Sker'in Nedimesi, İngiliz mitolojisinden ürkütücü yaratıkların var olduğuna inanılan ıssız bir otelde geçen, korku dolu bir hayatta kalma mücadelesini temel alıyor. Sessiz Adamların kabuslarına cesurca direneceğiniz yapımda onlar geldiklerinde paniğe kapılmayın ve hatta nefes bile almayın. 
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ücretsiz Futbol Oyunu UFL'nin Çıkışı Üç Ay Ertelendi 2 Saat önce Eylül Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Rocksteady Küçülmeye Gidiyor: Sorumlusu Suicide Squad 6 Saat önce Epic Games Yaz Sonu İndirimleri Başladı: Satın Alabileceğiniz Oyunlar 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler