Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker Açıklandı

22.07.2010 23:17 Alkan Adakaner


 
     Bir yandan bu nesilde gelecek olan Mass Effect 3'ü beklerken bir yandan da 2. oyunun indirilebilir içeriklerini oynamak oldukça hoş. Böylece oyunun evrenini ve Shepard'ın çevresindeki olayları daha yakından tanıma şansı yakalıyoruz.
 
     Bioware de Mass Effect 2'nin indirilebilir içeriklerini açıklamaktan geri kalmıyor. Bu defaki DLC'nin adı Lair of the Shadow Broker olarak açıklandı.
 
     Kumandan Shepard'ın ölümünden sonra onun iyileştirmek amacıyla Liara T’Soni, Shadow Broker karşı umutsuz bir mücadele vermiştir. Shepard geri döndükten sonra Liara ile birlikte Shadow Broker'la yüzleşme vakti gelmiştir. Yani bu defa amacımız Shadow Broker'a ulaşmak.

    Herhangi bir çıkış tarihi veya fiyat belirtilmeyen DLC'yi benim gibi Mass Effect hayranlarının kaçırmamasını öneriyorum.
 
kaynak
   

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler