PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar

11.09.2024 18:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony, dün gerçekleştirdiği yeni bir etkinlikle birlikte PlayStation 5 Pro konsolunu tanıttı. Daha gelişmiş GPU ile yüksek işlem hızına sahip konsol, oyunlarda daha akıcı bir deneyim sunacak ve ilk etapta birçok oyun Pro sürümüne optimize edilecek. Bu kapsamda oyunların listesini haberimizde bulabilirsiniz.
 
PlayStation 5 Pro birçok yükseltmeyi içeriyor
 
 
 
PlayStation 5 Pro içerisinde birçok geliştirme yer alıyor. Bu yükseltmeler arasında gelişmiş ışın izleme, PlayStation Spectral Super Resolution adında yapay zeka destekli çözünürlük yükseltme ve çok daha fazlası bulunuyor. 700 dolardan piyasaya sürülecek olan konsol, 7 Kasım'da kullanıcılarla buluşacak. Ön siparişler ise 26 Eylül tarihinde başlayacak.
 
PlayStation 5 Pro için ilk etapta bazı oyunlar optimize ve güncellenmiş bir şekilde karşımıza çıkacak. Bu oyun listesini sizlere sunacak olursak:
 
- Alan Wake 2
- Assassin’s Creed: Shadows
- Demon’s Souls
- Dragon’s Dogma 2
- Final Fantasy 7 Rebirth
- Gran Turismo 7
- Hogwarts Legacy
- Horizon Forbidden West
- Marvel’s Spider-Man 2
- Ratchet & Clank: Rift Apart
- The Crew Motorfest
- The First Descendant
- The Last of Us: Part II Remastered
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 3 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 4 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler