SWTOR'un 1.7 Milyon Aktif Oyuncusu Var

09.03.2012 00:13 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz senenin sonunda çıkışını yapan ve kimi kesim tarafından beğenilirken, kimi kesim tarafından eleştirilen Star Wars: The Old Republic, yoluna olumlu bir şekilde devam ediyor. Oyunun, aktif oyuncu sayısı açıklandı.
 
     Electronic Arts tarafından yapılan açıklamaya göre Ocak ayı sonu itibariyle Star Wars: The Old Republic'i oynayan aktif oyuncu sayısı 1.7 milyon. Şimdiye kadar Star Wars: The Old Republic kopya adedi ise 2 milyonu aşmış durumda. Yayınlanan raporlarda, Haziran 2012'ye kadar oyunun 2 milyonluk aktif oyuncu sayısına yaklaşması bekleniyor.
 
     Ne dersiniz, Star Wars: The Old Republic 2 milyona yaklaşır mı, yoksa yeni gelecek yapımların etkisiyle birlikte ani bir düşüşe geçer mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 10 Dk önce Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 8 Saat önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 8 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 8 Saat önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler