The Sims Rakibi inZOI Resmi Mod Desteğine Sahip Olacak

16.08.2024 16:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Overwolf stüdyosu, PUBG STUDIOS, Striking Distance Studios, Unknown Worlds ve VECTOR NORTH gibi dünyaca ünlü geliştiricilere ev sahipliği yapan KRAFTON ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu ortaklık kapsamında yaşam simülasyon oyunu inZOI'ye resmi mod desteği sağlanacak.
 
inZOI için mod desteği oyunculara yepyeni deneyimleri sunacak
 
 
 
Overwolf'un bir bölümü olan Curseforge adeta bir mod kaynağı ve deposu olarak karşımıza çıkıyor. Platform dahilinde mod yazarları, geliştiricileri, resmi modlar, destekler ve çok daha fazlası yer alıyor. Bu sayede oyun için çıkacak olan modlar ile beraber yepyeni deneyimlere adım atabiliyor ve oyun her yönden gelişmeye müsait olabiliyor. Bu tarz mod destekleri oyunculara açısından bir hayli önemli oluyor.
 
inZOI bildiğiniz üzere yaşam simülasyon deneyimini bizlere sunmayı hedefliyor. Oyun içerisinde bir karakter oluşturuyor ve bu karakterin nasıl bir yaşama sahip olacağına biz karar verebiliyoruz. Onunla beraber aile kurabiliyor, gelecek nesillere bir mesaj bırakabiliyor, evimizi inşa edebiliyor, işe gidebiliyor ve gerçek hayatta neler yapıyorsak aynı şekilde oyunda da bunları görebiliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 19 Dk önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 1 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 2 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül ESL Pro Lig Sezon 20'de A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler