Watch Dogs'un Geliştirici Ekibi, Oyunun Wii U Sürümüne Odaklandı

02.05.2014 02:34 Ömür Gencer


     Watch Dogs'un yönetmeni Jonathan Morin; verdiği bir röportajda bu ay sonunda raflarda görebileceğimiz Watch Dogs'un, Wii U sürümü hakkında konuştu. Morin şunları söyledi:
 
     "Şu an Watch Dogs'un Wii U sürümü tamamlanıyor fakat ben direk olarak bu geliştirme sürecinde yer almıyorum. Oyunu, sunduğumuz tüm platformlara hazır hale getirmeye çalışıyoruz. Geliştirme ekibi, oyunun hakettiği ilgiyi görebilmesi için tam olarak Wii U sürümüne odaklanmış durumda. Bu oldukça iyi bir haber."
 
     Pek çok oyuncu için büyük beklentiler oluşturan Watch Dogs; PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, ve Xbox One için 27 Mayıs'ta çıkacak olmasına rağmen oyunun Wii U sürümünün 2014'ün baharında çıkacağı bildiriliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 11 Dk önce Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 8 Saat önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 8 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 8 Saat önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler