Bethesda Gamescom Listesini Açıkladı

27.07.2010 19:54 Alkan Adakaner


 
     Henüz kendi geliştirdiği yeni oyunu tanıtmasa da Bethesda yayıncı olarak da etkinliğini arttıran bir firma. Gamescom'da da yayıncısı olacağı bazı oyunları tanıtacak.
 
     Bethesda'nın duyurusuna göre Gamescom'da yayıncısı olduğu ID Software'in Rage, Obsidian'ın Fallout: New Vegas, Splash Damage'ın Brink ve inXile’ın Hunted: The Demon’s Forge adlı oyunları tanıtılacak.

     18-22 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Köln kentinde düzenlenecek olan Gamescom'da Bethesda Softworks Elder Scrolls V'i tanıtır mı bilemiyoruz, ama tanıtırsa tam anlamıyla hayallerimiz gerçek olur.

      Firmanın Elder Scrolls serisinin yeni oyununu tanıtacağına dair daha önce haberler çıktığı için bu konuda ümitli olduğumuzu belirteyim. Zaten Fallout 3'ten sonra New Vegas'ın yapımını Obsidian'a devretmelerinin bir anlamı olmalı.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler