Bilinmeyen Bir Bloodborne Oyunu Arka Planda Geliştiriliyor

27.08.2024 14:33 Mehmet Tandoğan

 
 
FromSoftware tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan PlayStation 4 özel oyunu Bloodborne hayranları için sevindirici bir söylenti ortaya çıktı. 2015 yılında piyasaya sürülen aksiyon rol yapma oyununun şu anda arka planda yepyeni bir sürüme sahip olacağı iddia ediliyor.
 
Söylentiler Daniel Richtman'dan geliyor
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak, arka planda henüz duyurulmayan bir Bloodborne projesi mevcut durumda. Ancak bunun bir devam oyunu mu, remaster mı, PC portu veya başka bir şey mi olduğu henüz bilinmiyor. Ancak çıkışı yaklaşan Astro Bot'un Bloodborne temalı göndermeleri, hayranları memnun edecek bir projenin ortaya çıkacağını vurguluyor.
 
Sızıntı içeriklerle beraber ön plana çıkan Daniel Richtman, yakın zamanda Patreon sayfasında bir güncelleme paylaştı. Burada Sony'nin bilinmeyen ve duyurulmamış bir Bloodborne projesi üzerinde çalıştığını aktardı. Ancak bunun yukarıda bahsettiğimiz gibi bir devam oyunu mu yoksa orijinal oyunun yeniden düzenlenmesi mi olduğu henüz bilinmiyor. Bunun yanı sıra bir PC portu da ortaya çıkabilir.
 
Öte yandan Richtman daha önce Sony'nin Bloodborne'a dayanan bir film üzerinde çalıştığını da iddia etti. Söylentiler bunlardan ibaretken ilerleyen süreçte resmi duyuruları ve açıklamaları bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler