GameStop CEOU'su: "Yeni Nesil Xbox Çok Ateşli"

03.04.2013 15:48 Talha Aynacı

 
  Amerika'nın önde gelen oyun perakendecisi GameStop'ın CEO'su J. Paul Rain, yeni nesil Xbox'ı "ateşli bir cihaz" olarak tanımladı.

  Henüz resmi olarak duyurusunu gerçekleştirmemiş olsa da gelen dedikodulara göre bu ay içerisinde yapılacak bir etkinlikle kendini gösterecek konsolla ilgili olarak Microsoft ile yakından ilişki içerisinde olduklarını belirten CEO, konu hakkında fazla detay veremeyeceğini sözlerine ekledi ve devam etti:

"Gerçekten de iyi iş çıkarıyorlar ve duyurularını gerçekleştirmeleri için sabırsızlanıyorum. Çünkü tüm dünya ayağa kalkıp bunu izleyecek."

   Konsolların geleceğini hayırlı gören Raine, buna rağmen yeni nesil konsolların mevcut nesil konsollar kadar yüksek satış rakamlarına ulaşamayacağı görüşünde. PS4'ün ön siparişi için 900.000'e yakın mesaj alan perakendeci ayrıca kendi kaderlerinin de dijital oyunculuk karşısında halen olumlu konumda olduğuna inanıyor:

"Önümüzdeki bir kaç ay büyük tartışmalarla geçecek. Sanırım dağıtımcılar, şayet onlara sorarsanız fiyatların yükselmesinden memnun dahi olurlar."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 9 Dk önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 1 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 1 Saat önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler