Halo Dizisi İkinci Sezonun Ardından İptal Edildi!

19.07.2024 16:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Paramount+ ortaklığı kapsamında hayranlara sunulan Halo canlı aksiyon dizisinin iki sezonun ardından iptal edildiği doğrulandı. Açıklanan detaylara göre dizinin artık Paramount+ işbirliği kapsamında yayınlanmayacağı ve farklı bir platforma taşınacağı belirtiliyor.
 
Halo dizisi devam edecek mi?
 
 
 
Bildiğiniz üzere dizinin 2. sezonu Şubat ayında yayınlandı. Deadline tarafından bildirilene göre Amblin Television, Xbox ve 343 Industries diziye devam etmek için yeni bir ortak bulmayı hedefliyor. Paramount+ sözcüsü yaptığı açıklamada ise şunları söylüyor: “Bu iddialı diziyle son derece gurur duyuyoruz ve Xbox, 343 Industries ve Amblin Television'daki ortaklarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.”
 
343 Industries ise şunları ekledi: “Halo serisini küresel bir başarıya taşıyan milyonlarca hayrana minnettarlığımızı iletiyoru ve gelecekte Halo evrenini farklı şekillerde genişletmeye kararlıyız.”
 
Halo, Xbox'ta bir TV şovu olarak geliştirilmeye başlandı ve yıllarca bu platforma özel kaldı. Daha sonra dizi Paramount+ hizmetinde yayına alındı. Şimdi ise bu hizmetin iptal edilmesiyle yeni bir ortak arayışı başlatıldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Yaz Sonu İndirimleri Başladı: Satın Alabileceğiniz Oyunlar 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20 Bugün Başlıyor! 2 Saat önce NBA 2K25 Işın İzleme Desteğine Sahip Olacak 2 Saat önce PCIFIC Esports, VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasına Galibiyetle Başladı! 3 Saat önce BetBoom Dacha Belgrade 2024 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler