Pokemon X & Y'den Sürpriz Haberler Var!

05.09.2013 11:31 Talha Aynacı

 
   Dün gerçekleşen Pokemon X & Y'ye özel Nintendo Direct sunumunda birbirinden ilginç ve sürpriz detaylar sunuma damgasını vurdu. Yapılan açıklamaya göre Pokemon X & Y'nin yeni üçlüsü Chespin, Fennekin ve Froakie'ye ek olarak oyuncular Profesör Sycamore'dan Pokemon Red & Blue'nun unutulmaz başlangıç Pokemonları Bulbasaur, Charmander veya Squirtle'ı seçebilecekler.
 
   Bahsi geçen nostaljik Pokemonlar kendilerine has Mega Stone'larla birlikte bulunacaklar. Takipçilerimiz hatırlıyacaklardır Pokemon X & Y ile birlikte bazı Pokemonların Mega evresine ulaşacakları açıklanmıştı. Böylelikle nostaljik Pokemonlarımız, Mega Venusaur, Mega Charizard ve de Mega Bastoise'a dönüşecekler. Sunumda ortaya çıkan bir diğer detaysa sadece Mega Stone'ın bu evrimde iş görmeyeceği, eğitimcilerin Mega Ring isimli bilezik ve de buna bağlı Key Stone isimli taşa sahip olmaları gerekecek.
 
 
 
   Bunun dışında sunuma damgasını vuran bir diğer duyuru ise Pokemon Bank oldu. Nintendo 3DS'e özel uygulama sayesinde Pokemon X & Y oyuncuları, sahibi oldukları 3000 Pokemon'u internet üzerinden bankalarında saklayabilecekler. Pokemon Bank yazılımı için yıllık bir ödeme ücreti olacak. Bu ücret online sunucuları destekleyerek gelecekteki Pokemon oyunları için de bu servisi devam ettirilmesi için isteniyor. Pokemon Bank'a bağlı olan Poke Transporter ise Pokemon Black & White - Pokemon Black 2 & White 2'deki Pokemonlarınızı 3DS sistemine aktarmanızı sağlayacak. Şu an için Amerika'da aktif olacak servisin ücretsiz deneme süreci de oyunculara sunulacak.
 
 
   Son haber ise daha önce Japonya için duyurulan Pokemon X & Y'ye özel Nintendo 3DS XL tasarımlı konsollar oldu. Maalesef şu an için sadeec Amerika adına duyurulan bu konsol paketleri 200$'dan satışa sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon X & Y Platformlar: 3DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler