Sony'nin Sunacağı Concord'un Çıkış Sonrası Yol Haritası Belli Oldu

14.08.2024 20:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Firewalk Studios ve yayıncılığını Sony stüdyosunun üstlendiği servis odaklı nişancı aksiyon oyunu Concord için yeni detaylar belli oldu. Açıklanan bilgilere göre oyun çıkışından sonra desteklenecek ve yeni güncellemelerle beraber dikkat çekici içeriklere sahip olacak.
 
Concord içerisinde sezon bileti yer almayacak
 
 
 
Concord, 23 Ağustos tarihinde PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülecek ve oyunun fiyatı 40 dolardan karşımıza çıkacak. Oyunda 16 oynanabilir karakter, 12 harita ve 6 mod bulunacak. Bu içeriklerle eğlenceli deneyimler bizlere aktarılacak.
 
Daha önce bildirildiği üzere oyun içerisinde herhangi bir sezon bileti yer almayacak. Oyunun ilk büyük içeriği ise ilk sezonla beraber gelecek. İlk sezon Ekim ayında oyuna dahil olurken oyun içi mağaza sistemi de eklenecek.
 
Firewalk Studios oyun yönetmeni Ryan Ellis, PlayStation Blog sayfasındaki bir yazıda çıkış sonrasında yeni içeriklerin, kozmetiklerin, haritaların, ödüllerin ve çok daha fazlasının ekleneceğini aktardı. Bunun yanı sıra para kazandıran içeriğin yalnızca "kozmetikler" olduğunu vurguladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül ESL Pro Lig Sezon 20'de A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Eylül PlayStation 5 Pro Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri 10 Eylül Kızılderililerden İlham Alan As the Leaves Fall Duyuruldu 10 Eylül Hikaye Odaklı Fotoğrafçılık Oyunu FOMOGRAPHY Duyuruldu 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler