Söylenti: Yeni Xbox'tan İlk Bilgiler Bu Hafta!

04.03.2013 02:05 Samet Konuksal


    Aniden duyurulan bir etkinlikle birlikte karşımıza çıkan PlayStation 4'ün karşısında Microsoft'un fazla geç kalmak istemeyeceğini biliyoruz. Gelen yeni söylenti haberlerine göre Microsoft, yeni Xbox'ın özel sunumlarını bu haftadan itibaren yapmaya başlayacak.
 
    Kotaku'nun bu tip sızıntı haberleriyle içli dışlı olan editörü @superannuation'un Twitter'da paylaştıklarına göre Microsoft, bu Çarşamba günü finansal raporları göstereceği bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu basın toplantısının arka planında ise firma, endüstrinin önde gelen isimlerine ve önemli internet sitelerine kapalı kapılar ardında yeni nesil Xbox konsolunun tanıtımını yapacak.
 
    Geçtiğimiz haftalarda Assassin's Creed IV sızıntısının başlangıcını veren MCV sitesinin belirttiklerine göre Microsoft, 6 Mart ve 7 Mart tarihlerinde Xbox 360 adını kullanarak gizli tanıtımlarına devam edecek. Daha sonrasında ise yeni konsolun genel tanıtımı büyük bir etkinlikle birlikte yapılacak.
 
    Bu söylenti haberinin bir dayanağı yok tabi fakat TheVerge sitesinin editörü Tom Warren'ın yazdığı "Başka bir uçak seyahati daha... Bu kez Microsoft için." Tweet'iyle birlikte Xbox 360 cephesinin tanınan isimlerinden Larry Hryb(Major Nelson)'ın yazdığı "Mart ayına hoşgeldiniz!" Tweet'leri bizleri heyecanlandırmıyor değil.
 
Ne dersiniz, 'sızıntı' haberlerine hazırlanmaya başlayalım mı?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 8 Dk önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 1 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 1 Saat önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler