Splitgate 2 Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Çıkış Tarihi

19.07.2024 13:06 Mehmet Tandoğan

 
 
1047 Games ekibi yepyeni bir duyuru ile beraber devam oyunu Splitgate 2'yi resmi olarak açıkladı. 2025 yılı içerisinde Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanan bu yapım için yeni bir sinematik fragman yayınlandı. Bunun yanı sıra oyunun resmi PC sistem gereksinimleri de açıklandı.
 
Splitgate 2 ilk oyuna göre çok daha fazla yenilik barındıracak
 
 
 
Splitgate 2 detaylarına bakacak olursak, portallar kullanabileceğiniz ve dörde dört bir şekilde kapışabileceğiniz nişancı ve aksiyon deneyimini bizlere sunuyor. Tamamen ücretsiz olarak oynanabilen bu yapım içerisinde mikro ödeme sistemleri yer alıyor. Oyuncular bu yapımda gruplarını seçebiliyor, silahlarını özelleştirebiliyor, portal becerileri üzerinde ustalaşabiliyor ve arena içerisinde yarışarak galip ayrılmaya hazırlanıyor.
 
Oyuncular ayrıca savaş alanlarında koştururken taktiksel ve zamanı büken çeşitli becerilerle karşı karşıya kalabiliyor. Tüm bu detaylarla beraber oyun ön plana çıkmaya hazırlanıyor.
 
Sistem gereksinimlerine bakacak olursak PC oyuncularının en az 8 GB RAM'e, Intel Core i3-6100 veya Intel Core i5-2500K işlemciye ve AMD Ryzen 3 1200, NVIDIA GeForce GTX 960 veya AMD Radeon RX 470 bir ekran kartına sahip olmaları gerekecek.
 
Önerilen sistem gereksinimlerine bakacak olursak, 12 GB RAM'e, Intel Core i5-6600K veya Intel Core i7-4770 işlemciye ve NVIDIA GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 580 ekran kartından birine sahip olmanız gerekecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rocksteady Küçülmeye Gidiyor: Sorumlusu Suicide Squad 1 Saat önce Epic Games Yaz Sonu İndirimleri Başladı: Satın Alabileceğiniz Oyunlar 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20 Bugün Başlıyor! 3 Saat önce NBA 2K25 Işın İzleme Desteğine Sahip Olacak 3 Saat önce PCIFIC Esports, VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasına Galibiyetle Başladı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler