Square Enix'ten Nier ile İlgili Bir Proje Daha

20.09.2017 17:54 Gökhan Yılmaz

 
      Nier yapım ekibinden oyunun yönetmeni Yoko Taro'dan ve yapımcısı Yosuke Saito'dan mesajlar içeren yeni bir iş ilanı verildi ve ek senaristler aranıyor.
 
     İşe alınacak senaristler Nier ile ilgili yeni senaryolar yazacak ve alt görevler üzerinde çalışacaklar. Oyun içerisindeki NPC'lerin diyaloglarından ve oyundaki eşya açıklamalarından sorumlu olacaklar. 
 
     Nier Automata  ile başarıyı yakalayarak yapımcısını batmaktan kurtaran yapım anlaşılacağı üzere daha da büyüyor. İşler tersine dönmüş ve artık yapım ekibi işlere yetişemez olmuş. Yakın zamanda ya yeni paketler ya da yeni bir oyun duyurusu duyarız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NieR Automata Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler