Tomb Raider'ın PC Sürümüne Güncelleme

Tomb Raider'ı (özellikle yeni Lara Croft'u) beğenmemek çok zor
19.03.2013 08:49 Alkan Adakaner


     Oyuncuların büyük beğenisini kazanan Tomb Raider'ın PC sürümü için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile Crystal Dynamics oyundaki çok sayıda sorunu gideriyor ve bazı özellikler geliştiriyor.
 
     Steam'i açtığınızdan Tomb Raider'ın güncellemesini doğrudan PC'nize indirebileceksiniz. Bu güncelleme sayesinde multiplayer bağlantı sorunları gideriliyor, sesli sohbet daha kaliteli hale geliyor ve birden fazla ekran kullananlar için daha iyi bir performans sunuluyor.
 
   Bunların yanında bazı TressFX geliştirmeleri de güncelleme ile birlikte gelecek. Son olarak ise eğer çökme sorunları ile karşılaşıyorsanız bu güncelleme çok işinize yarayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 7 Saat önce Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 8 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 8 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler