Vigil Games, Nintendo ile Çalışabilir mi?

26.01.2013 10:48 Alkan Adakaner


     THQ'nun iflas etmesi ve markalarının birer birer satılmasından sonra Darksiders serisine herhangi bir teklifin gelmemesi herkesi şaşırtmıştı; hatta başarılı aksiyon oyunlarıyla tanınan Platinum Games de firmayı satın alabileceğini açıklamıştı.
 
     Vigil Games'in gözü ise Nintendo'da olabilir. Bunun nedeni ise firmanın çalışanlarının sıkı birer The Legend of Zelda hayranı olması. Darksiders oyunlarında The Legend of Zelda'dan esinlendiklerini de açık açık söyleyen yetkililer Nintendo ile çalışmak istiyor olabilir.
 
     Darksiders'ın resmi facebook sayfasında dün yayınlanan sanatsal çalışmalar The Legend of Zelda'ya gönderme yapıyor. Tamamen Zelda serisi esintili bu sanatsal çalışmaların "Vigil Games'i kim satın alacak" sorusunun sıkça sorulduğu bir dönemde sorulması gerçekten anlamlı olabilir. İşte o sanatsal çalışmalar:
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler