Final Fantasy 16'nın PC Çıkış Tarihi Açıklandı: Ön Siparişler Açık

20.08.2024 14:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix tarafından daha önce sadece PlayStation 5 konsollarına çıkışını gerçekleştiren aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy XVI artık resmi olarak PC'ye geliyor. Açıklanan detaylara göre oyunun PC sürümü 17 Eylül tarihinde Steam ve Epic Games Store üzerinden yayınlanacak.
 
Final Fantasy 16 ön siparişlere açıldı
 
 
 
Final Fantasy XVI dünya çapında 50 dolardan satışa sunuluyor ancak ülkemiz MENA bölgesinde olduğundan dolayı 40 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olduğunu aktarabiliyoruz. Oyunu direkt olarak Türk Lirası üzerinden satın almak istiyorsanız, Epic Games mağazasında 1.650 TL’den satışta olduğunu belirtebiliyoruz.
 
Oyunun PC sürümü sadece standart paketle değil aynı zamanda Complete sürümü ile beraber bizlere sunulmak isteniyor. Bu sürüm içerisinde ana oyun ve indirilebilir içerikler yer alıyor. Ek paketler arasında “Echoes of the Fallen” ve “The Rising Tide” yer alıyor ve bu sürümün ülkemizde 55 dolardan satışta olduğunu vurgulayabiliyoruz. Epic Games mağazasında ise 2.300 Türk Lirası.
 
Final Fantasy XVI bildiğiniz üzere ilk olarak 22 Haziran 2023 tarihinde PlayStation 5 için piyasaya sürüldü.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler