Rome II için Karışık Kebab Mod Yayınlandı

25.09.2013 19:23 Alkan Adakaner


 
     Total War Türkiye Rome II oyuncularını rahatlatacak bir modlar birliği oluşturdu. Çıktığı günden bu yana geliştirici firma tarafından yamalanmaya devam eden ve günler geçtikçe daha oturaklı bir oyun haline gelen Rome II'nin modları çıkmaya başladı bile. Birçok oyuncu, oyunun tam yamalanmadan modlarını denememe kararı alıyor. Lakin bu fikir pek de iyi değil. Zira geliştirilen modlar hem oyunun performansını artırdığı gibi daha da güzelleştiriyor.

      Total War Türkiye'nin Rome II'yi bozmayan ama oyunu şu anki haline nazaran daha üst seviyelere taşıyan seçme modların bir arada bulunduğu bir modlar birliği mevcut. Bu birliğin adı TWT R2 Karışık Kebab Mod.

Modun içeriği
     Yapay zekayı iyileştirme. Grafiklerde gerçekçi renk tonları ve efektler. Menzilli silahlar için kan bulutu. HDR kapama. Ateş ve patlama efektlerini iyileştirme. Gerçekçi asker fizikleri Gereksiz efektleri silerek performans elde etme.

Gelecek içerikler
     Savunma merkezlerini silme (savaş alanlarında elinizde tutma zorunluluğu olan pointleri silme). Strateji haritasında daha rahat kamera açısı. Savaş alanında daha rahat kamera açısı. Gereksiz efektleri silme seçeneklerinin artması. Renklendirilmiş birim kartları ve ana menüye yeni arka plan.

    Modun amacı geliştirilen modlar arasından en işe yarayan, öncelikli ihtiyaç olan ve oyunu bozmayan modları birleştirerek oyuncuya sunmak. Tüm modlar Total War Türkiye yönetimi tarafından test ediliyor, lisanslı virüs programı tarafından taratılıp akabinde internete yüklenerek oyuncuların beğenisine sunuluyor.

    Daha fazla bilgi, sorular ve diğer hususlar için aşağıdaki linke bakmanız yeterli olacaktır. Buradaki linke tıkladığınızda TWT R2 Karışık Kebab Mod'un sayfasına ulaşacaksınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Rome II Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 8 Dk önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 36 Dk önce Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler