Rome II İçin Steam Aktivasyonu Gerekecek

03.10.2012 19:51 Samet Konuksal

 

    Özellikle Ubisoft'un sıklıkla kullandığı, bu neslin en büyük yaralarından her zaman internete bağlı olmanızı gerektiren DRM sistemi, eleştirilerin odak noktası haline gelmişti. Ubisoft'un bu hamlelerinden sonra PC oyuncuları her duyurudan sonra tedirgin hale gelirken, Rome II için rahatlatıcı bir haber geldi.

    Oyunun baş tasarımcısı James Russell, yaptığı açıklamayla birlikte Total War: Rome II'de her zaman çevrimiçi olmanızı gerektirecek bir DRM sisteminin kullanılmayacağını duyurdu. Belirtilenlere göre Rome II, sizden sadece bir seferliğine internete bağlanarak Steam aktivasyonu yapmanızı isteyecek. Aktivasyondan sonra ise ister internete bağlanarak, ister de bağlanmayarak oyununuzu oynayabileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Rome II Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 03 Ekim Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 03 Ekim Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler