Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı

09.09.2024 21:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakuza / Like a Dragon serisini temel alan yepyeni bir mobil oyun duyuruldu X kullanıcısı Knoebel'in bildirdiğine göre Yakuza Wars adlı bir oyunun Facebook sayfası tespit edildi. Oyun normal şartlarda ilerleyen süreçte resmi olarak bizlere sunulacaktı.
 
Yakuza Wars gangster deneyimini mobil platforma taşıyor
 
 
 
Çinli oyunculara yönelik olduğu anlaşılan sayfada, oyun hakkında kısa bir açıklamanın yanı sıra yeni görseller de yer alıyor. Açıklama içerisinde "Sega'nın ilk resmi lisanslı Like a Dragon oyunu, mobil telefonlar için yepyeni ve klasik gangster temalı bir deneyim sunacak. Aynı zamanda yenilikçi ve stratejik savaş sistemini içerecek." ifadeleri yer alıyor.
 
Oyun için mobil reklamlar ve bir fragman da görüldü ancak bunlar gerçek oyun içi görüntüleri temsil etmiyor. Bunun yerine sadece karakter çizimlerine odaklanıyor.
 
Sega geçtiğimiz ay Yakuza Wars için ticari marka başvurusunda bulundu ancak o dönemde bunun Like a Dragon serisinin yeni büyük bir oyunu mu yoksa yan projesi mi olacağı bilinmiyordu. Temmuz ayında ise Like a Dragon geliştiricisi Ryu Ga Gotoku Studio'nun bir sonraki oyununun sürpriz olacağı belirtilmişti.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler