Steam'den Sevgililer Günü Temalı İndirimler

13.02.2014 21:04 Samet Konuksal


    Her hafta farklı indirimlerle oyuncuların karşısına çıkan Steam, bu haftasonu için Sevgililer Günü temasına yönelik bir slogan hazırlamış görünüyor. Steam, haftasonu indirimlerinde 'Savaşmayın, sevişin' değil, 'Sevişmeyin, savaşın' sloganını kullanıyor.
 
    Bu haftasonu indirimlerinde iki farklı strateji oyunu karşımıza çıkıyor. Her ikisi de %50'lik indirimlerle sunulan Total War: Rome II'nin fiyatı 30 dolar olurken, Company of Heroes 2'nin fiyatını da 20 dolar olarak görüyoruz. İndirim sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
    Bu kampanyanın haricinde The Witcher serisine de özel olarak %80 oranında bir indirim gelmiş. Böylelikle The Witcher'ı 1.99 dolardan, The Witcher 2'yi de 3.99 dolardan satın alabiliyorsunuz. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Rome II Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 03 Ekim Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 03 Ekim Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler