Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi

18.09.2024 14:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Behaviour Interactive tarafından bir dönem geliştirme aşamasında bulunan ve Dead by Daylight evreninde geçen Project T için yeni detaylar ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre yeni proje ne yazık ki iptal edilerek rafa kaldırıldı.
 
Project T işbirliğine dayalı bir deneyim sunacaktı 
 
 
 
Dead by Daylight’ın yan oyunu olarak bizlere sunulması hedeflenen Project T, Mayıs ayında duyuruldu. 1-4 kişilik co-op PvE nişancı aksiyon deneyimini bizlere sunmayı hedefleyen oyunda oyuncular, The Backwater adlı geniş ve keşfedilmemiş bir bölgede sıkışıp kalmış vahşi bir karakter grubu Trespassers rolüne bürünüyor.
 
Project T, ilk oyunları Scavengers'ın piyasaya sürülmesinin ardından 2022'de Behaviour Interactive tarafından satın alınan Midwinter Entertainment tarafından geliştiriliyordu. Oyun iptal edilmeden önce erken geliştirme aşamasında yer alıyordu. Behaviour yaptığı açıklamayla birlikte yeni projenin pek tatmin edici olmadığını ve hayranlar tarafından beğenilmeyeceğini düşündü. Bu sebeple iptal ettiklerini belirtti.
 
Bir diğer Dead by Daylight yan oyunu The Casting of Frank Stone, bu ayın başlarında PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürüldü. Tek oyunculu sinematik korku oyunu, İngiliz stüdyo Supermassive Games (Until Dawn, The Dark Pictures Anthology, The Quarry) ve Behaviour Interactive iş birliğinin bir parçası olarak bizlere sunuldu.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 2 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 2 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 3 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 5 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler