Take Two, Oyunlarını Yıllık Çıkarmak İstemiyor

17.06.2012 02:43 Samet Konuksal


     Take Two CEO'su Strauss Zelnick bir röportajda, 'özellikle' Rockstar Games'in oyunları adına konuştu. Zelnick, firmaya bağlı oyun serilerinin yıllık olarak çıkmasını istemiyor.
 
     Konuyla ilgili konuşan Zelnick, "Spor türü dışındaki oyunlarımızı yıllık hale getirmek istemiyoruz çünkü, çıkardığınız bu oyunlar ne kadar kaliteli olurlarsa olsunlar bir yerde tüketicinizi riske atıyorsunuz." sözlerini söyledi.
 
     Rakipleri adına da konuşan Zelnick, "Bazı rakiplerimiz bu yörüngeden gitti ve en nihayetinde serinin marka değerini düşürdüler. Serilerimizi gerekirse sonsuza dek uzatmak istiyoruz, bunun için gerçekten çok çalışıyoruz." eklemesini yaptı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Two Point Museum Çıkış Tarihi Açıklandı: Ön Siparişlere Açıldı 6 Dk önce PowerWash Simulator İçin Shrek DLC'si Geliyor: İşte Fragman 25 Dk önce Enis Kirazoğlu ve Ekibinin Sunduğu Anomaly Agent PS4 ve PS5'e Geliyor 1 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Tarih Yazdı! 1 Saat önce Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler