Netflix Oyun Kütüphanesi Genişliyor: İşte Gelecek Yeni Oyunlar

21.09.2024 14:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Dizi ve film sektörünün önde gelen yayın hizmetlerinden biri olan Netflix, bildiğiniz üzere geçtiğimiz süreçte oyun sektörüne de adım attı. Şimdi ise gerçekleştirmiş oldukları Geeked Week etkinliği kapsamında birçok oyunun Netflix oyun kütüphanesine ekleneceğini açıkladı. Listede yer alan oyunlar, hem hayranların hem de türe uzak olan oyuncuların dikkatini çekmeye hazırlanıyor.
 
Netflix, abonelere özel yeni oyunlar sunmaya devam ediyor
 
 
 
Listede yer alan oyunların bazıları daha önce duyurulmuş projeler arasında bulunsa da yeni oyunların da olduğunu aktarmakta fayda var. En çok izlenen dizilerden uyarlanan yapımlardan farklı projelere kadar her bir oyuncunun dikkatini çekecek türden içeriklerle karşı karşıya kalmaya hazırlanıyoruz.
 
Listede yer alan bazı oyunlara göz atacak olursak Blood Line: A Rebel Moon Game, 2025 yılı içerisinde Netflix'e abone olan kullanıcılara sunulacak. Bu yapım içerisinde çevrimiçi bir işbirliği modu yer alıyor ve aksiyona dahil olabiliyorsunuz. Oyuncular burada gezegenlerini kurtarmaya hazırlanıyor ve aynı zamanda bir isyancının rolüne bürünüyor.
 
Bununla beraber etkinlik kapsamında Squid Game: Unleashed oyunu da karşımıza çıkmış durumda. Bu yapım, Netflix kütüphanesine 2024'ün sonlarında dahil olmaya bekliyor. Adından da anlaşılacağı üzere Squid Game dizisinden ilham alıyor.
 
Diğer taraftan Monument Valley 3, 10 Aralık 2024 tarihinde oyunculara bulmaca deneyimini sunmayı hedefliyor.
 
İşte liste:
 
- Squid Game: Unleashed
- Carmen Sandiego
- Chicken Run: Eggstraction
- Lab Rat
- Don't Starve Together
- Street Fighter IV CE
- Tales of the Shire
- Blood Line: A Rebel Moon Game
- Monument Valley 3
- Civilization VI: Platinum
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii, Konsollar ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Naruto: Ultimate Ninja Storm 25 Eylül'de iOS ve Android'e Geliyor 2 Saat önce CROSSBOW: Bloodnight 27 Eylül'de Konsollara Geliyor 2 Saat önce RPG To the Moon 8 Ekim'de PS5 ve Xbox Series için Çıkıyor 2 Saat önce 9 Yıl Sonra GTA 5 İçin BattlEye Hile Güncellemesi Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler