RDR: Undead Nightmare'in Mistik Hayvanları

01.11.2010 10:53 Alkan Adakaner


 
    Red Dead Redemption: Undead Nightmare'de bir çok sürpriz var. Mahşerin 4 Atlısı gibi oldukça hoş özelliklere sahip atların yanı sıra başka özel hayvanları da bu oyunda bulabilirsiniz. Mesela bir Unicorn gibi.
 
     Ortaya çıkan iki video'da Undead Nightmare'de bulunan 2 özel hayvanı görüyoruz.. Bunların bir Unicorn (Tek Boynuz) ve Chupacabra (Özel bir Yaban Domuzu) olduğu ortaya çıktı.
 
     Chupacabra adlı yaban domuzunu öldürünce bir Achievement açıyoruz. Bu yaban domuzunu Torquemada'nın Kuzey Batısında, Perdido'nun Güney Doğusunda, Casa Madrugada'nın güneyinde veya Chuparosa'nın kuzeyinde nehir kıyısında bulunabilir. Bu yaratığı Avcılık görevlerinin sonuna doğru bulabileceğimiz söyleniyor. Sanırım oyuna yeni başlamış birisinin karşısına çıkmayacak.
 
     Chupacabra'yı öldürdükten sonra Unicorn genellikle Torquemada'nın Kuzey Batısında bulunabilir. Eğer Unicorn size görünmüyorsa, başka bir yere hızlı yolculuk sistemiyle gidip tekrar aynı bölgeye gelin. Harita tekrar yüklenince karşınıza çıkabilir. 
 
     Aşağıdaki videolarda Unicorn ve Chupacabra'nın nasıl yakalandığını (öldürüldüğünü) görebilirsiniz.

[DHVIDEO=1803]
[DHVIDEO=1802]
 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Krafton, “Dinkum”’un Steam Kış İndirimlerinde Yer Alacağını Duyurdu 19 Aralık eFootball™'da "Yeni Yıl Kampanyası" Başladı 18 Aralık MIMESIS, Erken Erişime Açıldıktan Kısa Süre Sonra Bir Milyon Satışı Aştı 18 Aralık eFootball™'un da Yer Aldığı espor Turnuvası FIFAe World Cup 25™'te Şampiyonlar Belli Oldu! 16 Aralık Krafton ve Neon Giant, Yeni Oyunları No Law'ı Duyurdu! 16 Aralık
Forumdan Konular
DH'den Haberler