Black Myth: Wukong İçin Yeni Mod Harita Sistemini Oyuna Dahil Ediyor

27.08.2024 00:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Game Science tarafından biz oyun severlere sunulan ve çıkışı ile beraber büyük ses getiren aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wukong için yepyeni bir mod yayınlandı. Oyun bildiğiniz üzere herhangi bir harita sistemini içermiyor ve bu durum bazı oyuncuları zora sokuyor. Durum böyle olunca mod geliştiricileri buna bir çözüm getirmek istiyor.
  
Black Myth: Wukong artık harita sistemine sahip
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak, birçok oyuncunun Wukong’la ilgili yaşadığı en büyük sorunlardan biri oyun içi bir haritanın olmaması. Şimdi ise yayınlanan yeni bir mod bu duruma bir çözüm getirmiş durumda. Mod geliştiricisi 'wmm555' tarafından ortaya çıkan yeni bir paket, oyun içi bir haritayı ekliyor ve böylece oyuncular nerede olduklarını ve nereye gideceklerini doğrudan görebiliyor.
 
Ortaya çıkan yeni mod sayesinde oyuncular ortamları daha rahat bir şekilde keşfedebiliyor ve olmazsa olmaz bir mod olarak karşımıza çıkıyor diyebiliriz. Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.
 
Modu indirdikten sonra oyunun kurulu olduğu yere giderek "b1" klasörüne çıkarmanız gerekiyor. Ayrıca Steam platformu üzerinden oyunu başlatma seçeneklerine “-fileopenlog” komutunu eklemeniz lazım. Bunu yapmadığınız takdirde mod herhangi bir şekilde çalışmıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 2 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 2 Saat önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 3 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler