Mass Effect 3 Betası Sızdı + Yeni Bilgiler

Shepard ve ekibinin yeni macerası yine merakla bekleniyor
05.11.2011 11:30 Alkan Adakaner

 
     Gelecek yıl piyasaya çıkacak olan Mass Effect 3'ün ilk betası yanlışlıkla Xbox Live'da yayınlandı. Bazı oyuncular bu betayı indirip oynama fırsatı da yakaladılar.  1.81 GB boyutundaki beta dosyası Xbox Live'ın Sonbahar güncellemesi nedeniyle yanlışlıkla yayınlanmış görünüyor.
 
     Kayıp ses efektleri, kaplamalar, animasyonlar ve diğer standart özelliklerin de bazılarının eksik olduğu bu ilk beta tek kişilik ve çok oyunculu bölümleri içeriyor. Betadan gelen bazı bilgiler şu şekilde:
 
* Galaxy At War online modu EA'in Origin servisinden yararlanıyor
* Oyuncular hataların çözülmesi ve daha sonra çıkacak içerikleri geliştirmek için geri bildirim yapabilecekler
* Beta E3'te gördüğümüz Anderson'lu yeryüzü bölümünü de kapsıyor.
 
     Bu arada oyunun senaryo modunu oynamak için 3 yol bulunuyormuş.  Bunlardan "Action mode" hikayeyi ayrıntılarını minimuma indirip aksiyon ve dövüşe odaklanıyor. Bu mod normal zorluk derecesinde olacak. "Story Mode" ise hikaye üzerinde duracak ve dövüş sahnelerini 2. plana atacak. "RPG Mode" ise senaryo ve dövüş özelliklerinin her ikisini de yoğun bir şekilde verecek.
 
     Aşağıda betadan sızan görüntüleri bulabilirsiniz. Oyunun menüleri ile ilgili aklınıza takılanlar bu görüntülerde yanıt bulabilir.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler