Mass Effect 3 Demosu, PS3'te Ertelendi

14.02.2012 18:10 Levent Polater

 
    BioWare bugün Mass Effect 3'ün demosunu Xbox 360 ve PC için yayınladı. Yayınladı yayınlamasına da demoyu Playstation 3'e bekleyenler için kötü haber geldi. Maalesef demonun Playstation Network'te yayınlanması biraz daha zaman alacak.
 
    Mass Effect 3'ün demosunda bulunan tek kişilik ve co-op oyun modları ile oyunun eğlenceli sahnelerinden bir kesit sunulması demonun beğenilmesini sağladı. Mass Effect 3 demosunda 2 harita üzerinde oynama şansı buluyor ve karakterlerinize sınırlı da olsa çeşitli özelleştirmeler uygulayabiliyorsunuz.
 
    Mass Effect 3 demosunun Playstation Network'te yarın çıkacağı bildirildi. Akşam saatlerinde PSN'e girip kontrol ettiğinizde demoyu karşınızda bulabilirsiniz. Demoyu oynayanların görüşlerini de ayrıca bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler