Nour: Play With Your Food, 29 Ağustos'ta Switch'e Geliyor

28.08.2024 13:29 Umut Tandoğan

 
 
Yayımcı Panic ve geliştirici Terrifying Jellyfish, Nour: Play With Your Food'un Switch için Nintendo eShop üzerinden 29 Ağustos'ta piyasaya sürüleceğini duyurdu. Ön siparişler şu anda mevcut.
 
Mevcut PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC ( Steam ) sürümlerinin fiyatı da kalıcı olarak 9,99 dolara düşürüldü.
 
Nour, ağız sulandıran görselleri, dinamik ritimleri ve eğlenceli keşfi harmanlayan deneysel bir yemek sanatı oyunudur. Nour puan, zaman sınırı veya gerçekçilik kısıtlamalarının ötesinde seni huzurlu atmosferlerden deli dolu sahnelere, tost makinesi senfonisinden dondurma dolu bir küvete ve bunların çok ötesine uzanan çeşitli gerçeküstü sahnelerde yemeklerle oynamaya davet ediyor. Bu eşsiz gurme fantezisinde oynamanın keyfini yeniden keşfet.
 
-Klasik Amerikan lokantası nostaljisinden bir bardak sütlü çaya boba koymayı içeren Zen saflığına kadar 20'den fazla eğlenceli kısa hikaye arasında özgürce süzül.

-Eylemlerine tepki veren tamamen dinamik bir müzik; yemeğine çeşitli gerçeküstü efektlerle büyü katmak için bir ritim tuttur.
-Yarattıklarını dilimlemek, küp küp doğramak ve daha da özelleştirmek için kullanabileceğin bir mutfak aletleri paketi.

-Nefis (ya da korkunç!) yemekler hazırla ve mükemmel fotoğrafı çek.

-Yeterince deney yaparsan bazı lezzetli sırları bile ortaya çıkarabilirsin… 
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler