PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir

09.09.2024 21:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment yeni bir duyuru ile beraber 10 Eylül Türkiye saati ile 18.00'de dijital bir etkinlik yapacağını açıkladı. PlayStation 5 baş mimarı Mark Cerny, etkinlik kapsamında PlayStation 5 ve oyun teknolojisindeki yeniliklere odaklanacak.
 
Etkinlik 9 dakika sürecek
 
 
 
Etkinlik detaylarına girecek olursak, yaklaşık olarak 9 dakikalık bir sunumu kapsayacak. Burada PlayStation 5 teknik detayları ön plana çıkacak. Etkinliği YouTube platformu üzerinden ücretsiz bir şekilde izleyebileceksiniz.
 
Sony Interactive Entertainment daha fazla açıklama yapmamış olsa da PlayStation 5 Pro duyurusunun bu etkinlikte yapılması bekleniyor. Dolayısıyla uzun süredir beklenen Pro konsol sürümü hakkında yeni ve resmi detaylara burada ulaşabileceğiz.
 
Son olarak aşağıya YouTube linkini bırakıyoruz. Buradan dilediğiniz gibi zil butonuna tıklayabilir ve etkinlik saati geldiğinde haberdar olabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı Bugün Başlıyor! 1 Dk önce Oynaması Ücretsiz Mobil Oyun Disney Pixel Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Dk önce VCT Ascension EMEA 2024 Şampiyonu Apeks Oldu! 2 Saat önce Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler