Red Dead Redemption Liderleri Yeni Stüdyo Kurdu: İşte İlk Projeleri

04.10.2024 12:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Red Dead Redemption'ın baş tasarımcısı ve yazarı Christian Cantamesse ile Mario + Rabbids serisinin yaratıcı yönetmeni Davide Soliani, yepyeni bir hamle ile beraber birleşme kararı aldı. Bu doğrultuda Day 4 Night adlı stüdyonun kurulduğunu duyurdu.
 
Yeni ve hikaye odaklı projeler geliştirilecek
 
 
 
Day 4 Night adlı stüdyonun ilk projesi, hikaye anlatımını ve oyun tasarımının sınırlarını zorlayacak. Geliştirici ekip kapsamında bu tarz bir döngü yer alacak ve projeler hikaye tarafına odaklanacak. Şu anda yepyeni ve orijinal bir oyun geliştirme aşamasında yer alıyor. Stüdyo ayrıca yayıncı KRAFTON liderliğinde ilk finansman turunu tamamladı.
 
Stüdyoda yer alanlara bakacak olursak Cantamessa ve Soliani'ye daha önce Mario + Rabbids, Just Dance, Ghost Recon ve Star Wars gibi büyük serilerde çalışmış olan kurucu ortaklar Cristina Nava, Gian Marco Zanna ve Luca Breda katılım sağlıyor.
 
Şu anda mevcut projeleri hakkında bilgi bulunmuyor. İlerleyen süreçte daha fazla detayı bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 3 Dk önce Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 3 Dk önce Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 4 Dk önce Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 10 Dk önce The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler