Tomb Raider Yapımcısının Başka Projeleri de Var

03.01.2012 15:45 Samet Konuksal


     2012'nin en dikkat çekici yapımlarından olan yeni Tomb Raider yapımcısı Crystal Dynamics, başka projeler üstünde de çalışıyor.
 
     Square Enix'in blog sayfası üzerinden 2012'ye dair bir yazı paylaşan Meagan Marie yazıda, "2012 Crystal Dynamics için heyecan verici bir yıl olacak. Ekip olarak şuan için sadece Tomb Raider ile yatıp kalkmıyoruz. Başka planlarımız da var." diyerek Tomb Raider sonrası için bir yol gösterdi.
 
     2012 için iyi dileklerini ileten Marie, bu senenin Crystal Dynamics'in 20. yılı olduğunu da hatırlattı. Umarız kendilerinden 20. yıllarına yakışır bir yapım gelir. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 2 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 2 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 3 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 5 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler