Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü

09.09.2024 21:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Valve tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan çevrimiçi çok oyunculu kahraman odaklı nişancı aksiyon oyunu Deadlock için yeni videolar ortaya çıktı. Bu videolarla beraber oyunun henüz resmi olarak yayınlanmamasına rağmen hilecilere yenik düştüğünü görebiliyoruz.
 
Deadlock geliştirilmeye devam ediyor 
 
 
 
Bir süredir arka planda sadece davetlilere açık olan Deadlock’un kapalı betasından bir grup oyuncu çeşitli görüntüleri internet üzerinden yayınladı. Oyunun henüz kesin bir çıkış tarihi olmasa da kapalı beta içerisinde kullanıcılar hile kullanarak oyunu sabote etmeye başladı.
 
Reddit sayfasında bir kullanıcı, hilecilerin oyuna geçiş yaptığına dair çeşitli kanıtları gösteren bir video paylaştı. Videoda son derece hızlı ve isabetli bir şekilde nişan almak için bir aimbot programının kullanıldığı belirtildi. Bunun yanı sıra bir oyuncu duvardan ateş edebiliyor ve ayrıca farklı hilelerin kullanıldığını söyleyebiliyoruz.
 
Valve'ın en son piyasaya sürdüğü oyun geçtiğimiz yılki Counter-Strike 2’ydi. Bundan önce şirket birkaç yıl boyunca temel olarak VR oyunlarına odaklandı. Valve'ın son yıllarda birçok oyun geliştirdiği ancak sonrasında iptal ettiği bildirildi.
 
Taking a look at deadlock cheaters
byu/MintDoe inSteam
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı Bugün Başlıyor! 2 Dk önce Oynaması Ücretsiz Mobil Oyun Disney Pixel Çıkış Tarihi Açıklandı 9 Dk önce VCT Ascension EMEA 2024 Şampiyonu Apeks Oldu! 2 Saat önce Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler