Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor

09.09.2024 20:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Gameloft stüdyosu, HarperCollins Productions ve Netflix Games işbirliği kapsamında bulmaca macera oyunu Carmen Sandiego’nun reboot sürümünü resmi olarak duyurdu. Açıklanan detaylara göre oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam), iOS ve Android için piyasaya sürülecek.
 
Carmen Sandiego ile hırsızlık dünyasına adım atabiliyorsunuz
 
 
 
Carmen Sandiego dikkat çekici karakter tasarımı ile ve bulmaca macera içerikleriyle beraber ilk olarak 2025'in ilk çeyreğinde Netflix aracılığıyla iOS ve Android için çıkışını gerçekleştirecek. Ardından aynı çeyrekte Netflix abonesi olmayanlar için iOS ve Android dahil diğer platformlar için piyasaya sürülecek.
 
Carmen Sandiego, Carmen'in kötü VILE'ı yenmek için casusluk ve yüksek teknolojili araçlar kullandığı bir hikaye odaklanıyor. İkonik süper hırsız bir karakter olarak karşımıza çıkan Carmen, bu sefer sizin yardımınıza ihtiyaç duyuyor. Kırmızı şapkasını takıp casusluk dünyasında gezinebiliyor, yüksek teknoloji ile araçlar kullanabiliyor ve nihayetinde VILE'ı yakalamak için türlü hamleler gerçekleştirebiliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT Ascension EMEA 2024 Şampiyonu Apeks Oldu! 1 Saat önce Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler