Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız

09.09.2024 16:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Kıyamet sonrası açık dünya hayatta kalma aksiyon macera oyunu Days Gone'ın yaratıcı yönetmeni John Garvin çeşitli açıklamalarda bulundu. Bildiğiniz üzere kısa süre önce PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen Astro Bot oyununda birçok oyundan karakter ve gönderme bulunuyor. Days Gone'ın ana karakterinin de bulunduğu oyunda yönetmen bu durumun rahatsız edici olduğunu vurguluyor.
 
Days Gone yönetmeni oyuna ve ana karaktere haksızlık edildiğini düşünüyor
 
 
 
Days Gone'ın yaratıcı yönetmeni John Garvin, bildiğiniz üzere 2020 yılında Sony Bend stüdyosundan tartışmalı bir şekilde ayrıldı. O günden bu yana açık sözlülüğü ve sert sözleri ön plana çıktı. Şimdi ise Sony'nin yakın zamanda piyasaya sürdüğü platform oyunu Astro Bot'u hedef aldı.
 
Days Gone'un baş kahramanı Deacon St. John, (diğer tüm karakterler gibi robot formunda) Astro Bot'ta karşımıza çıkıyor. Ancak Garvin bu durumdan pek memnun olmadığını belirtiyor. Twitter platformunda yayınladığı yeni bir gönderide yaratıcı yönetmen “Deacon karakterinin böyle bir oyunda ortaya çıkması ve başka oyunları tanıtmakla sınırlı kalması gerçekten üzücü” ifadelerini kullandı.
 
Garvin'in Astro Bot'a yaptığı göndermeler ve yorumlar odak noktası haline geldi. Peki siz Deacon karakteriyle yeni bir seri oyunu görmek ister misiniz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT Ascension EMEA 2024 Şampiyonu Apeks Oldu! 1 Saat önce Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler