Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak

19.09.2024 14:53 Umut Tandoğan

 
 
Yayımcı Akatsuki Games ve geliştirici Too Kyo Games, TRIBE NINE “Deadly Demo”yu 15-22 Ekim tarihleri ??arasında düzenlenecek Steam Next Fest: October 2024 Edition kapsamında yayınlayacaklarını duyurdu.
 
Kullanıcılar , 14 Ekim TSİ 23:00 / 15 Ekim TSİ 02:00 ile 22 Ekim TSİ 07:59 / 10:59 tarihleri ??arasında, 20 saatten fazla içerikle yüksek enerjili aksiyon RPG'sini ve zorluklarını deneyimleyebilecekler.
 
Steam Next Fest sırasında, dünyanın dört bir yanındaki oyuncular TRIBE NINE'ın sürükleyici dünyasını keşfedebilir, güçlü düşmanlara karşı strateji geliştirebilir ve 20 saatten fazla içerikle aşırı aksiyonu ilk elden deneyimleyebilir.
 
Her biri kendine özgü yeteneklere sahip asi gençlerden oluşan grupların yenilmez zorluklara karşı savaştığı bir dünyada geçen TRIBE NINE, sevilen Danganronpa serisinin yaratıcıları tarafından hazırlanmış sürükleyici bir hikaye ve özgün bir sanat stiline sahip. TRIBE NINE demosu heyecan verici, yüksek riskli bir macera vaat ediyor.
 
TRIBE NINE, Steam, iOS ve Android üzerinden PC için piyasaya sürülecek. Ancak şuan için bir çıkış tarihi henüz duyurulmadı.  

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 3 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 3 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 4 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 6 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler