Eski The Last Guardian Çalışanları Yeni Bir Bağımsız Stüdyo Kurdular

Vane, atmosferiyle oyuncuları büyüleyecek gibi.
23.06.2014 13:34 Ömür Gencer


     The Last Guardian'ın eski geliştiricileri ve oyun geliştirme konusunda oldukça deneyimli olan geliştirici ekip yeni bir bağımsız oyun stüdyosu kurdu: Friend & Foe.
 
      The Last Guardian, Battlefield 3, Bionic Commando ve Killzone gibi AAA yapımlardan elde ettiği deneyimle stüdyo başarılı bağımsız yapımlar ortaya koymayı planlıyor.
 
     Firmanın şu an için iki projesi bulunuyor: Dangerous Men ve Vane.
 
     Dangerous Men, 80'lerde geçen ve polis dizilerinden ilham almış arcade tarzında bir yapım. Oyun Dan ve Don adında iki dedektifin, şehri Punk Gang tehditinden kurtarmaya çalışmasına odaklanacak. Dangerous Men şimdilik sadece iOS için geliştiriliyor.
 
   
     Firmanın diğer projesi Vane ise keşfetmeye, gizeme ve atmosfere yoğunluk veren açık dünya oynanışına sahip bir oyun olacak. Doğuştan özel güce sahip bir çocuğu yöneteceğimiz oyunda bulmacalar çözerek ve dünyayı keşfederek gizemleri açıklığa çıkaracağız. Vane PC için geliştiriliyor ve çıkış tarihi için kesin bir bilgi verilmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler