Final Fantasy XV'in Çıkış Tarihi Harika Bir Video İle Duyuruldu

01.04.2016 11:57 Talha Aynacı

 
     2006 yılında Final Fantasy Versus XIII olarak duyurulan ve Fabula Nova Crystallis serisinin bir parçası olması planlanan ancak geliştirme süreci sancılı bir döneme girdiği için bir türlü beklenen çıkış yapamayan Final Fantasy Versus XIII, E3 2013 yılında Final Fantasy XV olarak serinin ana oyunlarından birisi olarak yeniden duyurulmuştu.
 
Bir kaç yıl süren sessizliğin ardından Square Enix, Final Fantasy XV'in 30 Eylül 2016 tarihinde oyuncularla buluşacağını hoş bir tanıtım videosuyla duyurdu.
 
Duyuru beraberinde 4.5 GB'lık "Platinum" isimli bir demo da kendini gösterdi. Bu demo oyuna giriş kısmı tadında karakterlerin gençlik yıllarına götürecek ve çeşitli oyun dinamiklerini öğretmeye odaklı olacak.Şu an demo PS4 ve Xbox One platformlarında mevcut!
 
     Esas sürpriz ise Game of Thrones dizisinde Cercei rolüyle hatırlayacağımız Lena Headey, yine aynı dizide Eddard Stark rolüyle göz dolduran başarılı aktör Sean Bean ve Breaking Bad'den Jesse Pinkman rolüyle hafızalara kazınan Aaron Paul'un rol aldıüı "Kingsglaive" isimli bir CGI film duyurusu oldu:
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler