"God of War'la Kıyaslanmaktan Bıktık"

12.01.2014 15:34 Samet Konuksal


    Önümüzdeki ayın sonunda PC, PS3 ve Xbox 360 için yayınlanmaya hazırlanan Castlevania: Lords of Shadow 2 adına şu günlerde epey fazla açıklamalar duyuyoruz. Oyunun yapımcısı Dave Cox, yeni açıklamalarında farklı bir noktaya değindi. 
 
   Yaptığı açıklamalarda Mercury Steam'in yetkili ismi Cox, "God of War'la kıyaslanmak bizi gerçekten bıktırdı. Bizim tek hedefimiz, derin öğelere sahip bir oyun geliştirmek. Aksiyon ve macera üzerine kurulu, yoğun RPG elementlerinin bulunduğu bir oyun." sözlerini söyledi.
 
   Oyunu geliştirirken tek bir projeden ilham almadıklarını söyleyen Cox, oynanış konusunda God of War ve Darksiders serisinden, derinlik konusunda ise The Legend of Zelda serisinden esinlendiklerini belirtti.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Mercury Steam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 8 Dk önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 1 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 3 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 4 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler