Phantom Blade Zero'dan Dikkat Çekici 8 Dakikalık Oynanış Videosu

25.08.2024 19:11 Mehmet Tandoğan

 
 
S-Game tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan aksiyon-macera oyunu Phantom Blade Zero için yeni oynanış videoları ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yepyeni bir video, oyundan 8 dakikalık görüntüleri bizlere aktarıyor. Bu sayede oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını görebiliyor ve beklentilerimizi buna göre ayarlayabiliyoruz.
 
Phantom Blade Zero soulslike bir deneyim sunmayacak
 
 
 
Phantom Blade Zero için yayınlanan videoya bakacak olursak, aksiyon sisteminin nasıl bir yapıya sahip olduğunu doğrudan gözlemleyebiliyor ve aynı zamanda atmosfer ve grafik konusunda da detay sahibi olabiliyoruz. Bunun yanı sıra 3 farklı boss savaşı ve bazı küçük çatışmaları da gözlemleyebiliyoruz. Oyunda kullanabileceğimiz çift bıçaklar, tek elle kullanılan kılıçlar, büyük kılıçlar, alev makineleri ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
Şimdiye kadar bilindiği kadarıyla Phantom Blade Zero, soulslike bir deneyim sunmayacak. Bunun yerine oyuncular çeşitli kombolar yapabilecek ve ayrıca Sekiro'ya benzer şekilde düşmanlarını şaşırtarak ortadan kaldırabilecek. Bir bakıma oyun Devil May Cry ve Sekiro'nun bir karışım olarak karşımıza çıkacak.
 
Son olarak oyunun ne zaman çıkış yapacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak tahmin edilene göre oyun 2026 sonbaharında piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 48 Dk önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 2 Saat önce eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 3 Saat önce Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler