Sony, The Last Guardian için Hala Beklemede

ICO ve Shadow of the Colossus'un büyüsü The Last Guardian'ı beklememizi sağlıyor
21.09.2013 10:31 Alkan Adakaner


     Bazı oyunları beklemek gerçekten de çok zor. Bunlardan biri de hiç kuşkusuz The Last Guardian'dır. Sony'nin ICO ve Shadow of the Colossus ile bizi büyülemesinden sonra bu serinin yeni oyunu The Last Guardian'ı beklemek çok zor. Neyse ki oyun bir çok zorluğa rağmen iptal edilmedi.
 
     The Last Guardian'ı yeniden duyurmak için uzun süredir oyuncuları bekleten Sony, malesef yine bir tarih vermedi. Shuhei Yoshida'nın bu konudaki açıklamaları şu şekilde:
 
    "Geliştirici ekibi hala SCE Japonya stüdyolarında, tasarımcı Fumito Ueda da orada bulunuyor; ama hala oyunu yeniden duyurmak için beklemedeyiz."
 
    Çok büyük ihtimalle Playstation 4 için piyasaya çıkacak olan The Last Guardian ne zaman duyurulur bilinmez, ama bu proje hala bizi heyecanlandırmayı başarıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler