Söylenti: The Last Guardian İptal Edildi

07.06.2014 15:04 Ömür Gencer


     Önce Ico ile daha sonra Shadow of Colossus ile oyun dünyasını sanatla birleştiren geliştirici şirket Team Ico, bildiğiniz üzere The Last Guardian üzerinde çalışıyor. Rusya oyun dünyasında saygın bir yere sahip iki çalışanın belirttiğine göre bu yapım iptal edildi.
 
     Twitter hesaplarından oyunun iptal edildiğini belirten bu iki çalışandan Andrey Zagudaev basitçe "The Last Guardian bitti gençler." derken diğer çalışan  Petr Salnikov ise "The Last Guardian'ın iptal edildiği yönünde güçlü söylentiler var." dedi. The Last Guardian'ın yolunu gözleyen oyuncular için berbat olan bu haberin sadece söylenti olduğunu belirtelim. Şimdilik oyunun iptal edildiği yönünde hiç bir resmi açıklama yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler